Tabacco


De uitgeverij Casa Editrice Tabacco produceert geografische kaarten sinds het einde van de oorlog en het merk wordt internationaal erkend als synoniem voor precisie en veiligheid voor bergbeklimmers, alpinisten, trekkers en wandelaars. De geproduceerde kaarten concentreren zich op het Noordoostelijk Alpengebied en, meer precies, van de Adamello bergketen tot aan het karstgebied van Trieste, dus inclusief alle de Dolomieten, die zijn uitgeroepen tot "Werelderfgoed" door UNESCO. De kaartproductie omvat kaarten op schaal 1: 25.000 en 1: 50.000, kaarten van alle nationale parken van Zuid-Tirol en speciale kaarten.

Voor een ontspannende wandeling of een uitdagende beklimming. Om het prachtige landschap te verkennen of voor het plannen van wandel-, mountainbike en skireizen.
Voor iedereen, op elk moment van het jaar, in de hele oostelijke Alpen, is er Casa Editrice Tabacco: een internationale garantie voor leesbaarheid, precisie en veiligheid. Van 1:25.000 kaarten voor wandelaars, tot kaarten van de nationale parken en wegenkaarten: wat uw doel ook is, Tabacco zal uw gids zijn.

Maps 25K

Topografische Wandelkaarten 1:25.000


Casa Editrice Tabacco’s bestseller: 1:25.000 topografische kaarten, uitgekozen door de Alto Adige Mountain Rescue Service omwille van hun uiterste betrouwbaarheid.

Met UTM grid.

De enige 1:25.000 kaartenserie die de gehele noordoostelijke Alpen bestrijkt.

Kaartenlijst: List 25K 071, 073 en 074: in voorbereiding

Overzichtskaart: Overview 25K

Wegen- en Panoramische Kaarten


Om mee te nemen tijdens uw reizen en uitstappen, of om als poster op te hangen.

Zuidtirol - Alto Adige - Dolomieten Dolomieten
1:160.000
sudtirol
1:200.000
sudtirol


< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten