Terrain Maps


Terrain is een cartografische uitgeverij, opgericht in Athene, Griekenland, in april 2008 door Stephanos Psimenos, schrijver van reisverhalen, cartograaf en uitgever. Stephanos en zijn team van negen ervaren cartografen, reizen rond Griekenland met hun cartografische apparatuur om het land in detail op kaart te zetten, zelfs de meest afgelegen regio's, om zo de meest up-to-date, nauwkeurige kaarten van Griekenland te maken voor de veeleisende reiziger


TERRAIN MAPS: kaart van Griekenland en de Griekse regio's

Terrain Maps werkt aan een serie van 6 regionale kaarten op een schaal van 1:200.000. Deze omvatten het volledige hoofdwegennet, maar ook toeristische informatie en bezienswaardigheden. Daarom zijn ze ideaal voor het plannen van uw reis en het krijgen van het gehele beeld van een gebied.

greece maps

TERRAIN MAPS: kaarten van de Griekse eilanden

Deze nieuwe reeks kaarten van de Griekse eilanden met een schaal van 1:15.000-1:60.000, zijn ideaal voor het verkennen van een gebied al wandelend of per fiets of met de wagen.TERRAIN MAPS hebben de volgende sterke eigenschappen:

 • 100% VELDONDERZOEK
  De informatie op de kaarten van TERRAIN MAPS is voor 100% gebaseerd op eigen veldonderzoek, en verwerkt met behulp van de nieuwste GIS technologie. (Geographical Information System). Op deze kaarten staat geen enkele informatie welke niet geregistreerd werd door de eigen onderzoekers in het gebied. Het registreren en verwerken van de vele gegevens is gebeurd met de meest krachtige GPS-apparatuur en GIS software. Het resultaat van deze unieke combinatie (100% veldonderzoek en GIS-technologie), is dat TERRAIN MAPS vandaag de meest actuele, informatierijke en betrouwbare kaarten van Griekenland beschikbaar stelt op de markt.
 • WATERDICHT, POLYART PAPIER
  TERRAIN kaarten zijn gedrukt op "Polyart" papier, een 100% waterdicht en recycleerbaar materiaal. Dit maakt de kaarten bijzonder slijtvast hoe intensief ze ook worden gebruikt bij het vouwen en hervouwen.
 • ZEER GEDETAILLEERDE KARTOGRAFISCHE WEERGAVE VAN DE KUST
  TERRAIN MAPS is de eerste Griekse kaartenuitgever welke een gedetailleerde informatie geeft van het kustreliƫf, waardevol voor degenen die zeilen naar de eilanden. Zo weet u ook of de kuststrook bestaat uit strandzand of kiezel, of er een natuurlijke schaduw is etc
 • INFORMATIE OVER WANDELEN, KLIMMEN, FIETSEN, DUIKEN EN
  TERRAIN kaarten duiden de plaatsen aan waar men in Griekenland rotsen kan beklimmen, zij tonen geselecteerde fietsroutes, canyon-routes, duikcentra en niet te vergeten de grote wandelroutes. Door het aangeven van al deze informatie zijn TERRAIN kaarten ontegensprekelijk het ultieme gereedschap voor outdoor-activiteiten.
 • UITSEKEND ONTWERP
  TERRAIN MAPS erkent het belang van een goed en duidelijk kaartontwerp. De kaarten zijn duidelijk leesbaar door het gebruik van klare symbolen, kleuren en lettertypen. Belangrijke informatie wordt duidelijk gepositioneerd op zorgvuldig gekozen plaatsen zodat ze goed opvalt en gemakkelijk kan worden bijgehouden.

island maps

< Vorige
Volgende >


< Terug naar overzicht kaarten