TurintaRegionale kaarten

Turinta is de enige Portugese uitgever die het volledige land in kaart heeft gebracht onder de vorm van 5 verschillende, gedetailleerde, regionale kaarten. Kenmerkend voor deze 5 deelkaarten, met uitzondering van Algarve, is de combinatie van geografische informatie en GPS verwijzingen. Elke kaart heeft een plaatsnamenregister en stadsplannen van de belangrijkste steden uit de regio. De kaarten tonen het wegen -en spoorwegennet op een ingekleurde ondergrond welke de hoogteverschillen aangeeft. Diverse bezienswaardigheden en faciliteiten worden duidelijk benadrukt. De cartografie varieert enigszins afhankelijk van de schaal van de kaart.

Overview regional maps

regional maps

Voorbeeld
Detail regional maps

Stadsplannen

Turinta tekent kwaliteitsvolle stadsplannen met als doel een overzichtelijke en informatieve weergave van de stad. De belangrijkste wijken en bezienswaardigheden worden specifiek aangeduid.

Kleuren onderscheiden de verschillende wegenniveaus, zones en parken. Specifieke details bevatten metro ondergrondse lijnen en stations, spoorwegen en ferry locaties. Hoofdverkeerswegen en parkeerplaatsen worden ook belicht. Een reeks van symbolen geeft toeristische informatie over centra, kerken, gebouwen en de lokale openbare diensten. De kaart heeft een volledig alfabetische stratenregister. Gedetailleerde inzetstukken geven het centrum van Lissabon meer in detail weer evenals het hele metronetwerk.

city maps

Voorbeeld
Detail city maps

< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten